promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változás a Szerencsejáték Zrt.-nél - Ez mindenkit érint!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy drágább lesz mostantól a szerencsejáték Magyarországon.

Rengetegen szeretnek lottózni Magyarországon, hiszen szinte mindenki arra vágyik, hogy egyik pillanatról a másikra meggazdagodjon, sokak számára pedig a szerencsejáték jelenti az egyetlen lehetőséget erre. A magyarok egyik kedvence az Eurojackpot, mivel elképesztő összegeket lehet nyerni vele, de most történt egy kis változás, amit sokan valószínűleg már észre is vettek.

Árat emelt a Szerencsejáték Zrt., ugyanis az eddigi 780 Ft helyett mostantól már 800 Ft-ért lehet játszani az Eurojackpoton.

Állítólag a forint gyengülése miatt lett nagyjából 2,5 százalékkal drágább az Eurojackpot, hiszen a játékleírás szerint a Szerencsejáték Zrt. a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által meghatározott euró-forint árfolyam heti átlaga alapján határozza meg az árat, ráadásul sávos rendszerben – és úgy tűnik, hogy erre a 800 Ft-os összegre az sem volt most pozitív hatással, hogy az utóbbi pár napban egy kicsit erősödött a forint a múltheti adatokhoz képest.

Az Eurojackpoton ezen a héten nagyjából 34,4 milliárd forintot lehet nyerni, így valószínűleg nem fogja túlzottan zavarni a játékosokat ez a 20 Ft-os áremelkedés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás