Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

OTP-s vagy? Kedden óriási változás lép életbe, amely minden magyar ügyfelet érint

OTP-s vagy? Kedden óriási változás lép életbe, amely minden magyar ügyfelet érint

Helyi Hírek

OTP-s vagy? Kedden óriási változás lép életbe, amely minden magyar ügyfelet érint

Helyi Hírek

Promotions 18:18

Erről fontos, hogy tudj. Frissítés február 28-án: az OTP közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank mobilalkalmazás.

Mint arról korábban a Promotions is írt, illetve sok cikkben és OTP-s közleményben is olvasni lehetett, március elsejétől nagy változás jön az OTP-sek életében, ugyanis lakossági ügyfélkörben kivezetik a SmartBank szolgáltatást, a helyét pedig az új Mobilbank veszi át.

Így a régen megszokott, 2011-ben bevezetett SmartBank mobilbank applikáció utoljára hétfőn működik már a megszokott menetrend szerint, ám a nem lakossági ügyfelek majd ezen időpont után is használhatják az alkalmazást.

A SmartBank funkcióját lakossági ügyfelek részére így az új Mobilbank veszi majd át, amely biztosítja a napi bankoláshoz szükséges legfontosabb funkciókat.

Az OTP a közleményben azt is hozzáteszi, hogy a lakossági SmartBank alkalmazás március 1. után is elérhető marad május végéig, viszont lakossági ügyfeleik számára csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a Selfie számlanyitás lehetőség jelenik meg. Mint írják, a lakossági SmartBank regisztrációk várhatóan 2022. május végén törlésre kerülnek.

Frissítés február 28-án: az OTP közölte, hogy március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank mobilalkalmazás, de több százezer ügyfél nem váltott még az új Mobilbankra, ezért ideiglenesen meghosszabbítja a SmartBank használatát.

(via Napi.hu)

Borítókép: Profimedia