promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes információt közölt a magyar Szerencsejáték Zrt., szinte hihetetlen, hogy ez is megtörtént
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán sosem gondoltad volna, hogy mekkora összegek maradtak bent úgy, hogy közben volt nyertes szelvény.

Az elmúlt időszakban elképesztő összegek találhattak gazdára, mivel a Hatoslottón elvitték a rekordnak számító 3,15 milliárdos főnyereményt, míg az Ötöslottón a 3,33 milliárdot, és ha minden jól megy, Magyarországnak újabb millliárdosai lettek.

Feltéve, ha tényleg minden jól megy, és felveszik a nyereményt, hiszen az elmúlt évtizedekben rengetegszer megesett, hogy egyszerűen nem vették fel a több tízmilliókat. A Pénzcentrum nemrégiben kérdésekkel fordult a Szerencsejáték Zrt.-hez, hogy megtudhassuk, vajon felvették-e már az óriási pénzösszegeket.

A nyerteseknek amúgy 90 napjuk van jelentkezni, de a a Pénzcentrum érdeklődésére azt közölték, 

hogy a nyertesek anonimitásának biztosítása érdekében nem adnak ki információt a szelvény feladási módjáról, a játékba küldés helyéről, továbbá arról sem, hogy a nyertes jelentkezése megtörtént-e már a nyeremény felvétele érdekében.

A Szerencsejáték Zrt. azt is elmondta, hogy az elmúlt húsz évben melyek voltak a legnagyobb összegek, amelyeket nem vettek fel. 2017-ben a 46. héten például megütötte valaki a főnyereményt, ám nem jelentkeztek az 1,428 milliárdos főnyereményért.

A második legnagyobb fel nem vett nyeremény 429,2 millió forint volt. A Hatoslottón is maradt már bent több mint 200 millió. A listát a Pénzcentrum oldalán nézhetitek meg.

De mégis mennyi esélyünk van nyerni az ötöslottón? A Zseni leszek Youtube-csatorna nagyszerű videójából kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás