promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszűnik a Telenor, ez vár a felhasználókra tavasztól
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már csak pár hónapig lesz elérhető Magyarországon a Telenor, változásokra kell számítaniuk a felhasználóknak.

A Pannon GSM utódjaként emlegetett Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a cseh PPF befektetői csoport azzal a kikötéssel, hogy csupán 33 hónapig használhatja a márkanevet. Utólag még egy évet hosszabbítottak ezen a licenszen, de most eljött az ideje a változásnak, így hamarosan búcsúznunk kell az ország egyik legnépszerűbb és legrégebbi telekommunikációs szolgáltatójától.

Kiderült, hogy tavasszal megszűnik a Telenor, de nem kell aggódniuk a felhasználóknak, ugyanis elvileg maradnak a szolgáltatások, csupán a név, illetve az arculat, és az azzal kapcsolatos összetevők fognak megváltozni – a továbbiakban pedig Yettel. néven lesz elérhető a Telenor.

Az eddigi információk alapján a szolgáltató névváltása egyáltalán nem lesz hatással a meglévő szerződéses jogviszonyokra, így a jelenlegi Telenor felhasználók valószínűleg nem fognak lényeges különbséget érezni a pár hónap múlva esedékes átálláskor.

A Yettel. név helyett amúgy sokáig a Laa is befutó volt, illetve a magyarok részéről felmerült, hogy legyen ismét Pannon, de ezt állítólag hamar lesöpörték az asztalról – pedig biztos, hogy sokan örültek volna neki itthon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás