Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszűnik a Telenor, ez vár a felhasználókra tavasztól

Megszűnik a Telenor, ez vár a felhasználókra tavasztól

Helyi Hírek

Megszűnik a Telenor, ez vár a felhasználókra tavasztól

Helyi Hírek

Baranyecz János 11:31

Már csak pár hónapig lesz elérhető Magyarországon a Telenor, változásokra kell számítaniuk a felhasználóknak.

A Pannon GSM utódjaként emlegetett Telenor Magyarországot 2018 júliusában vásárolta meg a cseh PPF befektetői csoport azzal a kikötéssel, hogy csupán 33 hónapig használhatja a márkanevet. Utólag még egy évet hosszabbítottak ezen a licenszen, de most eljött az ideje a változásnak, így hamarosan búcsúznunk kell az ország egyik legnépszerűbb és legrégebbi telekommunikációs szolgáltatójától.

Kiderült, hogy tavasszal megszűnik a Telenor, de nem kell aggódniuk a felhasználóknak, ugyanis elvileg maradnak a szolgáltatások, csupán a név, illetve az arculat, és az azzal kapcsolatos összetevők fognak megváltozni – a továbbiakban pedig Yettel. néven lesz elérhető a Telenor.

Az eddigi információk alapján a szolgáltató névváltása egyáltalán nem lesz hatással a meglévő szerződéses jogviszonyokra, így a jelenlegi Telenor felhasználók valószínűleg nem fognak lényeges különbséget érezni a pár hónap múlva esedékes átálláskor.

A Yettel. név helyett amúgy sokáig a Laa is befutó volt, illetve a magyarok részéről felmerült, hogy legyen ismét Pannon, de ezt állítólag hamar lesöpörték az asztalról – pedig biztos, hogy sokan örültek volna neki itthon.

Borítókép: Illusztráció / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria