promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Értelmetlen baleset az M7-esen – Ezt tennék a büntetőfékezőkkel a kommentelők
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián óta még inkább felkapott téma lett a büntetőfékezés.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az Instagramo oldalán osztotta meg, hogy mekkora torlódás alakult ki péntek délután az M7-es autópályán. Az eddigi információk szerint Letenye felé vezető oldalon, Tárnok térségében a 23-as kilométernél két autó ütközött büntetőfékezés miatt.

A felvételen jól látszik, hogy az értelmetlen baleset miatt pont a csúcsidőben tíz kilométeres torlódás alakult ki, amíg befejezték a helyszínelést.

Azt már jól tudjuk, hogy ilyenkor nem csak a balesetben közvetlenül érintett autósok, hanem számos, az autópályán közlekedő más járművezető is közvetett kárvallottja lesz ezeknek a szituációknak.

Az autósok többsége már teljesen kiborul, ha meghallja azt a szót, hogy büntetőfékezés.

„Bűncselekmények kellene minősíteni.De ugye a Berki ügy óta mindenki úgyérzi hogy megteheti büntetlenül úgy se lesz következménye”

- írta az egyik kommentelő.

A legtöbben bevetnék a drasztikus módszert, és elvennék a büntetőfékezőktől a jogosítványt.

Sajnos ebből súlyosabb baleset is történhet, így a Magyar Közút Nonprofit Zrt. is arra kér mindenkit, hogy ne kövessék ezeknek az autósoknak a példáját.

Az viszont igaz, hogy amíg ezek a szabálytalankodók nem lesznek komolyabban megbüntetve, addig büntetőfékezés észlelhető lesz az utakon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás