promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vodafone ismét az ügyfelet szívatja
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy darabig képes az ember toleránsnak lenni, de a Vodafone tesz róla, hogy egy idő után elfogyjon a türelem. 

Vannak pillanatok az ember életében, amikor szükséges bizonyos dolgokat telefonon, különböző cégek ügyfélszolgálatain elintézni. A mai világban már szerintem mindenki hozzászokott, hogy a várakozási idő igencsak elhúzódik, szépen letesszük magunk mellé a telefont, és intézzük azalatt a 10, 20, nagyon maximum 30 perc esetén ügyes-bajos dolgainkat.

Na, de van az a szint, amikor már azt mondja mindenki, hogy elég volt! 

Mai nap se indult másképp mint a többi, itt a hétfő, hónap vége, fizessük be szépen az összes, még rendezetlen számlánkat. Vodafone, online számlabefizetés, két kattintás, kártya rendben, simple pay szerint sikeres fizetés, aztán a Vodafone oldala természetesen kifagy, mert miért ne, és náluk sikertelen a fizetés. 

Se jóváírás sms-ben, sem pedig az online felületen, miközben a bank zárolta a kért összeget. Sebaj, előfordul mindenkivel, a technika ördöge sosem alszik, gyorsan felhívjuk a számlázást, majd ők rendbeteszik a dolgokat. 

Kérjük a telefonos ügyintézőt a sok gombnyomkodás után. Az első 10 perc természetes, a 30. perc környékén már morcos vagy, 1 óra után már tombolsz, a végén pedig már csak kiváncsiságból is kivárod, mikor fogja végre valaki felvenni azt a *********** telefont. A cikk megírásának a pillanatában 1:37:30-nál járunk. Igen, jól olvastátok, 1 óra, 37 perc, 30 másodperc. 

Update: 1 óra 51 perc 35 másodperc után sikerült végre egy ügyintézőt kapcsolni, aki sajnálattal közölte, hogy akkor én fáradjak be a bankba, és kérjek hiteles banki igazolást arról, hogy megtörtént a befizetésem. Hát komolyan, mióta a UPC-t felvásárolta a Vodafone, tényleg használhatatlan és vállalhatatlan lett az egész szolgáltatás. Az ő rendszerük hol jó, hol nem jó, és miután te fizettél, még legyél kedves járkálni, bankba befáradni, e-mailezgetni. 

És nem is az utánajárás a legnagyobb probléma ebben az egész mizériában, hanem az, hogy közel 2 óráig kell várnia az embernek, hogy megkaphassa ezt az egyszerű információt.

Gratulálok ismét, eljött a pillanat, amikor megszüntetem az előfizetésem, kiváncsi vagyok, az hány órát fog telefonon igénybe venni. 


Véleménycikk, ami nem feltétlenül tükrözi a Promotions szerkesztőségének álláspontját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás