promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntést hozott az OTP Bank – erről nem árt tudnod, ha az ügyfelük vagy
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az OTP elővigyázatosságból hozta meg ezt a döntést.

Eléggé beindult a koronavírus-járvány negyedik hulláma. A kedd reggeli adatok szerint 5 ezer 323 új fertőzöttet igazoltak és elhunyt 165 többségében idős, krónikus beteg.

Amit a legtöbb ember utált a kijárási tilalom mellett a járványban, az a szájmaszk volt, és most már el kell viselni, hogy egyre több helyen újra fel kell tenni.

A maszkviselés kötelező a BKK járatain, illetve a kormányablakban és kormányhivatali ügyfélszolgálaton az ügyfeleknek, illetve ügyintézőknek is.

Néhány cég csak a dolgozóinak tette kötelezővé a szájmaszk használatát, mint például a Spar, ahol a vásárlóknak még nem muszáj feltenniük.

Az OTP Bank azonban úgy döntött, hogy november 17-től az ügyfeleknek kötelező lesz maszkot hordani a fiókjaiban.

„A járvány erősödése miatt jelenleg folyamatosan szigorodnak az intézkedések, rendszeres a munkavállalók tesztelése, szigorodik a maszkhasználat és plexiüvegekkel, kézfertőtlenítővel, gyakoribb takarítással védekeznek a fiókokban és a központi irodaépületekben. Emellett a bank folyamatosan ösztönzi ügyfeleit, hogy lehetőség szerint a biztonságosabb és gyorsabb online ügyintézést válasszák”

- írták a közleményben.

A maszknak a szájat és az orrot is el kell takarnia – hat évesnél fiatalabb gyerekeknek azonban nem kötelező feltenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás