promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar emberek ezrei tódulnak a magyar filmre, amiről az egész világon beszélnek

Magyar emberek ezrei tódulnak a magyar filmre, amiről az egész világon beszélnek

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztően nagy érdeklődést váltott ki a Török Zoltán filmje.

Egy hete látható a hazai mozikban Török Zoltán Vadlovak - Hortobágyi mese című filmje, ami az első héten elképesztő nézettségi sikert ért el.

A premier hetének végéig összesen 8480-an váltottak rá jegyet, ezzel pedig kiemelkedően jó eredménnyel, a bevételi lista 6. helyén nyitott, a premierfilmek közül pedig a 2. legjobb lett.

Török Zoltán előző mozifilmje, az éppen tíz évvel ezelőtt bemutatott Vad Magyarország megváltoztatta, hogy miként tekintünk a saját környezetünkre, a minket körülvevő állatokra és tájra, és bebizonyította, hogy egy magyar természetfilmnek is lehet milliós nézettsége. Török új filmje három évig készült a legfejlettebb technikákat felhasználva, a Vadlovak – Hortobágyi mese játékfilmhez hasonló történettel és látványvilággal mutatja be a vadlovak és a hortobágyi puszta izgalmas világát, úgy ahogyan azt még biztosan nem láttuk.

A lélegzetelállítóan szép Hortobágy védett területén, Pentezugban található a világ egyik legnagyobb vadló ménese. Az őshazájukban, Mongóliában a kihalás szélére került állatok fennmaradásában fontos szerepet játszik Magyarország, ahol a vadlovak háborítatlanul élhetnek a hatalmas pusztán. Ide születik meg Cseppke, a vadló csikó, aki szülei vezetésével vándorol a mocsarakkal és kis ligeterdőkkel megtört végtelen rónaságban, ahol rókákkal, sasokkal és sok más állattal élnek együtt. A körülöttük lévő lenyűgöző világ viszont távolról sem veszélytelen: a vadlovak élete folyamatos küzdelem egymással és a természeti elemekkel.

Borítókép:  Mozinet

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás