promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladta magát az anya, aki a fonyódi buszmegállóban hagyta újszülött gyermekét
Borítókép:  Police.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Feladta magát a rendőrségen az anya, aki pokrócba csavarva hagyta magára csecsemőjét egy fonyódi buszmegállóban hétvégén.

Mint megírtuk, hétvégén egy újszülött csecsemőt talált kutyasétáltatás közben a fonyódi buszmegállóban egy pár. Az esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be Facebook-oldalán.

A mentők a helyszínre értek percek alatt, ahol egy 45-50 centiméteres, egészséges újszülött várta őket a körülbelül 8 fokos hidegben. A mentők bejegyzéséből kiderül: a kisbaba körülbelül az egység érkezése előtt 30 perccel születhetett. A kislányt végül stabil állapotban szállították kórházba. A rendőrség szerdán közölte honlapján: feladta magát az édesanya, aki a megállóban hagyta gyermekét, a rendőrség eljárást indított.

„A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a 37 éves zalaegerszegi nőt, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. L. Marianna 2021. október 13-án feladta magát a megyei rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették”

– olvasható a rendőrségi közleményben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás