Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szimpla náthának hisszük, de lehet, hogy koronavírusosak vagyunk

Szimpla náthának hisszük, de lehet, hogy koronavírusosak vagyunk

Helyi Hírek

Szimpla náthának hisszük, de lehet, hogy koronavírusosak vagyunk

Helyi Hírek

Toronicza Péter 10:50

Természetesen az oltottak tünetei jóval enyhébbek, mint az oltatlanoké.

A koronavirus.gov.hu hétfő reggeli adatai szerint az elmúlt három napban összesen 1072 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 818 ezer 231 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 13 beteg, így az elhunytak száma 30 ezer 136 főre emelkedett.

Az új megbetegedéseket a delta vírusmutáns okozza, a legnagyobb veszélyben az oltatlanok vannak, így a szakértők arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, az adassa be a vakcinát.

A beoltottak száma 5 millió 859 ezer 814, közülük 5 millió 571 ezer 043 fő már a második oltását is megkapta, 612 ezren pedig már a harmadik oltást is felvették.

A Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Freund Tamás egy kisfilmben arról beszélt, hogy a beoltottak kevesebb mint 1 százaléka betegszik meg, és a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb.

Szabó János háziorvos az RTL Klub híradójának elmondtam, hogy egyre több náthás, illetve a gyomrukat fájlaló betegnél igazolódik be, hogy valójában koronavírus fertőzött, csak az oltás miatt enyhébb a lefolyása az egésznek.

Borítókép: Profimedia