promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: ismét emelkedik a benzin ára, történelmi rekord - szerdától ennyivel kell majd többet fizetnünk a benzinkutaknál!
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most jött a hír, hogy szerdától ismét emelkedik a benzin átlagára.

A holtankoljak.hu értesüléseire hivatkozva az Mfor írta meg, hogy szerdától ismét emelkedik majd a benzin ára Magyarországon, így pedig szeptember 15én történelmi rekordszintre emelkedik a benzin literenkénti átlagára.

A 95-ös benzin esetében bruttó 6 forint lesz az emelkedés. A gázolaj ára is emelkedik a héten, itt bruttó 2 forinttal lesz magasabb az átlagár.

Ezzel pedig az idei legmagasabbra emelkedik a gázolaj ára, és csupán egyetlen forinttal marad el a történelmi rekordtól.

Az átlagárak szeptember 15-étől így alakulnak tehát:

95-ös benzin: 457 forint/liter

Gázolaj: 450 forint/liter 

Így lehet, hogy megéri egy kicsit többet tankolni majd most még a hét elején, mert utána mélyebben a zsebünkbe kell majd nyúlnunk- Ráadásul nem lehet tudni, hogy az áremelkedés hol fog megállni az elkövetkező hónapokban. A jövő kifürkészhetetlen, hiszen augusztus végén arról számoltunk be többek között, hogy megérkezett a nyár legnagyobb drágulása, és akkor sokan azt hitték, hogy majd ezután egy kicsit lejjebb mennek az árak.

(via Mfor)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás