promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt a Telekom a magyarokkal! Erről mindenképp tudnod kell, hogy felkészülhess rá
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szolgáltató fontos üzenetet tett közzé.

2021. szeptember 4-én, szombaton, várhatóan este 10 órától egészen vasárnap estig műszaki karbantartás miatt a telefonos ügyfélszolgálat, a telekom.hu, a webshop, a lakossági és üzleti online kiszolgáló felületek, az online chat, valamint a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető.

Ráadásul a Telekom és a Telekom Partner üzletek is zárva lesznek országszerte - írta a Telekom a saját honlapján megjelent közleményben.

A fentebb már megjelölt időszakban így nem lesz mód egyenlegfeltöltésre, aktuális egyenleg megtekintésére és számlabefizetésre sem a Telekom alkalmazásban és a weboldalon. Arról is tájékoztatnak, hogy a számlák az érintett időszakban kizárólag eseti banki átutalással, valamint készpénzátutalási megbízással rendezhetők. 

Díjcsomag, adatcsomag módosítás vagy kiegészítő szolgáltatások vásárlására ebben az időszakban nincs lehetőség. Domino hangopciók aktiválása SMS-kóddal lehetséges.

A közleményben azt is leírják, hogy ebben az időszakban készülék vásárlására sincs lehetőség, illetve nem lehetséges ügyfélhez és előfizetéshez kapcsolódó adatmódosítás sem.

A részletekről a Telekom honlapján olvashattok bővebben.

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás