promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett a Vodafone! Nagyon sokan fognak örülni a hírnek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szolgáltató egy szuper újítással lepi meg az ügyfeleit.

Elérhetővé vált az eSIM a Vodafone Magyarországnál, amely a plasztik SIM-kártáyákat hivatott kiváltani. Az eSIM több előnnyel is rendelkezik, és a bevezetésével lehetővé válik, hogy a műanyag kártyára szerelt chipes SIM-kártyákat immár digitális, a kütyükbe integrált SIM-ekkel lehessen kiváltani.

Azon pedig nem is kell gondolkodnunk, hogy mennyibe kerülhet ez számunkra, hiszen ingyenes mind azoknak, akik már rendelkeznek régi SIM-ekkel, illetve azoknak is, akik csak most szeretnének Vodafone-osok lenni.

Az eSIM egyúttal bármely lakossági hang és mobiladat alapú előfizetéshez elérhető. 

A cég azt is közölte, hogy a régi SIM-ek még sokáig elérhetők lesznek, hiszen rengeteg régi típusú készüléket használunk a mindennapokban. De az új kütyükhöz már inkább az új, eSIM megoldást célszerű választani.

Az eSIM amellett, hogy környezetkímélő megoldás, lehetővé teszi számunkra azt is, hogy gyorsan váltogatható legyen az eSIM profilunk az általunk használt egyes eszközök között. A részletekről IDE kattintva olvashattok.

És hogy működik az eSIM aktiválása? Azoknak, akiknek felkeltette az érdeklődését az az új "kártya", érdemes megnézniük a videókat:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás