promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vercage, Poco Robonne: nagyon vicces hamis parfümöket árult egy férfi - fotók
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A parfümök mellett még voltak nála hamis telefontokok is.

A hamis parfümök természetesen már ott leleplezik magukat, amikor az eredeti ár töredékéért kapjuk meg őket, de már azon is elmosolyodhatnak a komolyabb vevők, hogy a dobozon nem Versace, hanem Vercage áll, míg az üvegen az, hogy Versage.

Ezeket azért sem érdemes megvenni, mert az illatuk hamar elillan, és akár még bőrirritációt is okozhatnak.

A Kaposvári Járási Ügyészség iparjogvédelmi jogok megsértésének üzletszerűen elkövetett bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki több mint kétmillió forint értékben halmozott fel és árult ilyen olyan nevezetű hamis parfümöket, mint a „Poco Robonne”.

„A 31 éves külföldi állampolgárságú férfi 2019 októberétől az általa üzemeltetett kaposvári áruházban ismeretlen körülmények között beszerzett, gyenge minőségű hamisítványnak minősülő mobiltelefontartókat, valamint parfümöket hozott forgalomba. A termékek külső megjelenése és formai kialakítása, illetve a rajtuk található márkajelzés megtévesztően hasonlított az eredeti termékekre”

- közölte a hivatalos honlapján az ügyészség.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására és vagyonelkobzás alkalmazására tett indítványt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás