promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt az M7-es busztragédia egyik túlélője, sokkoló részleteket mesélt a balesetről
Borítókép:  MTI/Vasvári Tamás
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Fel sem fogtam mi történik” - mesélte az egyik túlélő.

Az egész országot megrázta a szörnyű tragédia híre, ami augusztus 15-én 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében történt.

[[cikk]]

Egy Horvátországból Budapest felé tartó autóbusz átszakította a szalagkorlátot, és az oldalára borult az autópálya mellett. A balesetben nyolcan életüket vesztették, 48-an pedig megsérültek.

Az egyik túlélő a TV2-nek nyilatkozott a tragédia után.

„Egymás mellett aludtunk, arra ébredtem, hogy mindenki sikít borul a busz, fel sem fogtam mi történik, hirtelen az arcom elé tettem a kezeim. Teljes sötétség volt, a busz a jobb oldalán feküdt, mindannyian egymásra estünk. A padlón folyt az üzemanyag, az járt a fejemben, hogy ez fel fog gyulladni és meghalunk”

Az elhunytak között van a buszt vezető sofőr is, akinek fia kizárta, hogy amiatt történt volna a baleset, mert az édesapja elaludt a volán mögött, míg az egyik túlélő szerint durrdefekt okozta a bajt.

Azóta sem tudni, pontosan mi vezetett a tragédiához, a nyomozásba elvileg több szakértőt is be fognak vonni a hatóságok. A Katasztrófavédelem közben nyilvánosságra hozta azt a videót, amelynek felvételei a helyszínen készültek a mentési munkálatok közben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás