promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegszerencsétlenség az M7-esen, 8 ember meghalt
Borítókép:  MTI/Mihádák Zoltán
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árokba borult egy autóbusz az M7-es autópályán Szabadbattyán térségében, nyolcan életüket vesztették.

Közúti közlekedési baleset történt 2021. augusztus 15-én 4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében, ahol egy magyar honosságú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között – oldalára borult - írja a police.hu.

A rendőrség hivatalos közleménye szerint az elsődleges adatok szerint a helyszínen nyolc ember az életét vesztette, negyvennyolcan megsérültek, akiknek ellátása, kórházba szállítása folyamatban van. A helyszíni szemlét a rendőrök megkezdték.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínen teljes útlezárás van érvényben, az egyenruhások a forgalmat a szabadbattyáni lehajtónál terelik le az autópályáról, visszatérési lehetőségük a járművezetőknek a következő felhajtónál lehetséges, a 63-as számú főútról.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben.

Győrfi Pál elmondta: 17 Fejér megyei és a környező megyékből küldött egység vett részt a mentésben, a sérülteket a helyszíni ellátás után Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra és Budapestre vitték kórházba.

[[g]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás