promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitört a botrány Horvátországban - Nagyon megütheted a bokádat, ha oda mész nyaralni!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felháborodtak a magyar turisták a horvát szállásadók miatt.

[[cikk2]]

A liner.hu számolt be róla, hogy egyre több magyar turista panaszkodik a közösségi oldalakon a horvát szállásadókra, akik egy különös cselt alkalmaznak annak érdekében, hogy minél több pénzt szedjenek ki az országukban vakációzni indulók zsebéből. 

A horvát szállásadók ugyanis egyik pillanatról a másikra törlik a magyarok szállásfoglalását, majd később ugyan azt a szobát - sokkal drágábban - újra meghirdetik. 

Ez feltételezhetően azért van, mert más turisták több pénzt ígérnek nekik. A furcsa jelenségnek természetesen a koronavírushoz is köze van, ugyanis a horvátok most szinte bármennyi pénzt elkérhetnek, hiszen tudják, hogy az országban jók a feltételek, és nemsokára ott is berobban a negyedik hullám, így szeretnék bebiztosítani a megélhetésüket a következő hónapokra. 

A statisztikai adatok alapján évente több százezer magyar választja az Adriai-tengert nyaralása úti céljául. Most viszont egyre több turista panaszkodik amiatt, hogy túl sokat kérnek a helyiek. Azt ajánlják, hogy fizessenek előleget, így be tudjuk biztosítani szállásunkat a nyaraláshoz.

[[cikk1]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás