promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl ismét egy tökéletes terméket dobott piacra - ennek több ezer magyar fog örülni!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyarok egyik kedvenc áruházlánca ismét bebizonyította, hogy miért imádják ennyire a vásárlók. 

A Lidl mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb termékeket dobja piacra, amelyeket nagyszerű árakon forgalmaz, így nem is csoda, hogy az évek alatt a magyarok egyik kedvenc áruházlánca lett. Ezúttal is a maximumra törekedtek, aminek meg is lett az eredménye. 

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemrégiben összesen 25-féle felnőtt és gyerek naptejet tesztelt laboratóriumában, ahol a Lidl terméke, a Cien Kids Spray SPF50+ kiválóan teljesített a tekintélyes mezőnyben, hiszen elnyerte a legjobb sajátmárkás naptej címet. 

Az áruházlánc oldalán az látható, hogy a naptejek minőségét több szempont szerint is próbára tették, így például megmérték azok valós UVB és UVA sugárzás elleni hatékonyságát, figyelembe vették a naptejek környezetre való hatását és a termékek címkéjének információtartalmát, emellett önkéntesek tesztelték a termékek gyakorlatban való használatát.

A teszten a Lidl napteje összesen 70%-os eredményt ért el. Kiemelkedően jó ár-érték aránya miatt a tesztelők gyermekek számára a Cien Kids Spray SPF50+ ajánlják.

Forrás: Lidl.hu

A Promotions annak is utána járt, hogy mit is jelent a kiemelkedően jó ár érték arány, így a Lidl naptejét összehasonlítottuk a többi díjazott termékkel. Kiderült, hogy az első helyen a Biotherm Waterlover napozótej végzett 72%-os eredménnyel, amelynek az ára 5.990 forint a boltokban, majd őt követi a La Roche Posay Anthelios láthatatlan napvédő spray és Bioderma Photoderm Bronz spray 71%-al, 3.000 forintos áron.

A negyedik helyre pedig a fent említett Cien Kids Spray SPF50+ került, és mindössze 639 Forintért kapható az üzletekben.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás