promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt a magyar rendőrség, több százezren örülni fognak a lehetőségnek - elmondjuk a részleteket!
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jönnek a hűségpontok, és hogy miért járnak? A válasz nagyon egyszerű.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság OBBPoint applikációja a világon az első, sebesség alapján működő hűségpontrendszer - írja a Police.

Az alkalmazás augusztus első napjaiban élesedik, a felhasználók pedig akkor kapnak a közlekedés során pontokat, ha betartjuk a sebességhatárokat. A megszerzett szabályossági jutalompontokat később beválthatjuk különböző üzletekben és szolgáltatóknál kedvezményekre és ajándéktárgyakra.

Az applikáció nemsokára letölthető lesz mind IOS, mind pedig Android változatban is. A letöltés után annyi lesz a dolgunk, hogy regisztrálunk, a rendszer pedig majd figyeli a sebességünket az adott járműben, amelyben bekapcsoltuk.

A szoftver a helykoordináták alapján tudja, hogy az adott útvonalra mely sebességhatárok vonatkoznak, és kellően naprakész ahhoz, hogy az időszakos korlátozásokat is azonosítsa.

De azt sem tekinti majd például sebességtúllépésnek, ha előzünk, és közben növeljük a sebességet.

A rendszert úgy tervezték, hogy egy autón belül párhuzamosan két telefonon is futtatható legyen alkalmazás. A szabályokat betartó vezetés közben így kapott pontok alapján pedig rangsorolnak majd minket, és a játékban később nagyobb nyereményként telefont, sőt autót is lehet majd nyerni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás