Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egy sofőr Berki Krisztiánozott egyet, és büntetőfékezéssel okozott balesetet

Egy sofőr Berki Krisztiánozott egyet, és büntetőfékezéssel okozott balesetet

Helyi Hírek

Egy sofőr Berki Krisztiánozott egyet, és büntetőfékezéssel okozott balesetet

Helyi Hírek

Toronicza Péter 14:54

Egy Peugeot és egy Dacia vívott nagy harcot egymással – utóbbi bukta a jogosítványát.

Berki Krisztán esete óta még az is tudja, hogy mi az a büntetőfékezés, aki nem vezet autót. A celebet alapból sem kedvelték túl sokan, de a kényes ügy tovább rombolt az imázsán.  

Még nem terjedt el annyira, de páran már elkezdték poénból használni a "ne Berki Krisztiánozz" kifejezést, vagyis ne büntetőfékezz. A dolog csak még veszélyesebb, ha valaki az autópályán veszíti el a fejét.

Nem olyan rég az M3-as autópálya bevezető szakaszán történt egy büntetőfékezős eset. A Hungária körút irányába tartott két autó: egyikük a belső, a másikuk a külső sávból akart besorolni a középsőbe. Ekkor elég közel voltak egymáshoz, de elkerülték a koccanást.

A rendőrség beszámolója szerint a Peugeot ezután a középső sávból tovább sorolt a belső sávba, ekkor a Dacia sofőrje visszavágott elé, majd hirtelen fékezett egyet, így akarta megbüntetni a Peugeot vezetőjét a korábbi manőverért.

A Peugeot-t vezető férfi elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de megcsúszott, és a betonfalnak ütközött. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.

A Daciát vezető 38 éves K. Krisztián ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és intézkedtek jogosítványa bevonására.

Borítókép: Police.hu