promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy negyvenes anyuka végre jól kiosztotta a trollokat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mit jelent az illendő viselkedés, és rá lehet-e erőszakolni másokra a saját véleményünket?

Durván kiakadt a közösségi média hamisságára és álszentségére egy 40 éves, háromgyerekes anyuka. Az amerikai Brandinek csaknem 60 ezer követője van a TikTokon, de néhányan közülük csak trollkodni és akadékoskodni járnak az oldalára. Ebből lett elege.

A nő – akinek igazán nincs mit szégyellnie a külsején – elsősorban szépségtanácsokat osztogat követőinek. Páran azonban rendszeresen megszólják, hogy miért visel túl sok sminket, és miért hord néha haspólót. Illik ez egy negyvenes anyukához?

Fotó: tiktok.com/@branditheglambelle

Brandi az egyik videójában könyvtárosnak öltözött, lenyalt hajjal állt a kamera elé, és ebben a klipben számolt be részletesebben néhány goromba kommentről.

„40 éves vagy, szóval öltözz ennek megfelelően!”

„Hagyd látszódni az ősz hajszálaidat!”

– érkeztek a kéretlen tanácsok, amire Brandi frappáns választ adott: csak azért is jól kibodorította a frizuráját, fiatalos fülbevalót és rózsaszín haspólót vett fel, valamint melegítőt, tréningcipőt, és persze rengeteg sminket kent magára.

„Nem, köszi, én szeretek önmagam lenni”

– utasította vissza a maradi kommenteket, utalva arra, hogy minden nőnek joga van jól kinézni, és olyan trendet követni, amilyet szeretne. Valaki azzal is megvádolta, hogy botoxoztat, de erre is azt válaszolta, hogy nincs takargatnivalója.

„Igen, néha botoxoztatok, mert 40 évesen erre már szükség van, de emellett extrém módon ápolom a bőrömet. Ezt szeretném megosztani veletek a videóimban. De ha valaki csak ítélkezni és okoskodni jön ide, könyörgöm, az inkább ne tegye”

– osztotta ki a kritikusait. Jó pár követője is a védelmére kelt, megdicsérve, hogy jobban néz ki a legtöbb huszonévesnél. Bár néhány dologban lehetne vitatkozni Brandivel, de az kétségtelen, hogy éppen ideje volt neki is szembeszállnia a mások személyes szabadságát oly szívesen korlátozni kívánó trollokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás