promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális örömhírt jelentett be az ALDI, az egész ország velük együtt örül, főleg a pécsiek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas mérföldkőhöz ért az ALDI.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett az ALDI Magyarország országos hálózatfejlesztése: július 8-án, csütörtökön Pécsett megnyílt a vállalat 150. áruháza. Ez egyúttal a negyedik ALDI-üzlet a baranyai megyeszékhelyen - jelentette be az ALDI Magyarország.

Mint azt a közleményükben kifejtették, az új pécsi áruházat egy korábbi kereskedelmi épület felújításával nyitotta meg az ALDI, megtartva az ingatlan jellegzetes formáját. Az ingatlan felújítása során modern, direkt elpárologtatású hőszivattyús rendszert épített be a vállalat, amely az épület hűtését és fűtését is alacsony energiafelhasználás mellett biztosítja. Ezen felül megújult az ingatlan elektromos hálózata, és külső parkolója is.

A vállalat továbbá tudatta, hogy országosan modernizálják üzleteik belső kialakítását, így a most nyíló pécsi áruházban is a legújabb vállalati dizájn szerint alakították ki a belső teret.

E megújulás jegyében a zöldség-gyümölcs pult a bejáratnál található, az „Azon melegében” elnevezésű látványpékség is nagyobb bútorokat kapott, így közel 50, frissen, helyben sült édes és sós péksütemény, illetve kenyér közül választhatunk.

Az ALDI a beruházással mintegy 20 új kereskedelmi munkahelyet hozott létre, így a vásárlók az áruházlánctól megszokott magas színvonalú, gyors, segítőkész és udvarias kiszolgálásban részesülnek a vállalat negyedik pécsi üzletében is.

„Pécs több okból is különleges az ALDI számára, hiszen 2008 áprilisában itt adtuk át az első négy magyarországi üzletünk egyikét, ma pedig ugyanitt a 150. egységünk nyitotta meg kapuit. A most átadott negyedik pécsi áruház mellett 2018-ban informatikai szolgáltatásokat nyújtó központot is nyitottunk, amely két pécsi irodaházban immár közel 120 főt foglalkoztat, és mintegy 4000 európai ALDI-üzlet mellett 55 logisztikai központ és igazgatási irodaház IT-rendszerét is teljes körűen gondozza, így összességében 8 országban, közel 20 000 felhasználó IT támogatásáért felelős”

– mondta az üzletnyitás kapcsán Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás