promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl az 50-en is bomba formában – fitneszversenyen indul a luxusfeleség, Yvonne Dederick
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valljuk be a botox és a szépészeti műtétek sok mindenre képesek, de egy ilyen testért kőkeményen meg kell dolgozni.

54 évesen is elképesztő formában van Yvonne Dederick üzletasszony, akit sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismernek. A luxusfeleség Bikini fitnesz kategóriában indul majd a Floridában megrendezésre kerülő versenyen, a 45 pluszos korosztályban, ahol a teljes megjelenést nézi majd a zsűri.

Az üzletasszonynak igazán nincs oka a panaszra, a teste túl az 50-en is elképesztően néz ki. Bár Yvonne elmondta, hogy nagyon sokat tesz is ezért.

Szigorú étrendet követ, sok fehérjét, csirkét, tojást eszik és szinte semmilyen szénhidrátot nem visz a szervezetébe. Emellett rengeteg edz, mindennap kardiózik és súlyzózik, a covid alatt pedig teljesen rákattant a spinningre.

A fotókat látva, valóban egy gramm felesleg sincs a TV2 korábbi tulajdonosán, aki ennek ellenére nem tagadja, hogy volt már botox kezelésen és különböző kozmetikai eljárásokat is ki szokott próbálni, ám mint mondta ezek óriási csodát nem művelnek. Ő abban hisz, hogy a helyes táplálkozás, a mozgás és esetében a jó genetika is hozzátesz ahhoz, hogy ilyen kirobbanó formában van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás