Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bombát találtak a Lánchídnál

Bombát találtak a Lánchídnál

Helyi Hírek

Bombát találtak a Lánchídnál

Helyi Hírek

Promotions 11:31

Rengeteg embernek kell elhagynia az otthonát.

A police.hu pénteken délelőtt számolt be róla, hogya honvédségi tűzszerészek június 20-án, vasárnap egy II. világháborús robbanótestet fognak kiemelni a Dunából, amit a Lánchíd közelében lokalizáltak.

Gajdos Milán, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje tudatta, hogy a vasárnapi tűzszerészi munkálatok idejére mintegy 300 méter sugarú körben kell majd kiüríteni az érintett területet; pontosabban a Clark Ádám téren a Clark Hotelt, valamint a Bem rakpart 1-5. szám alatti épületek Duna felőli oldalát.

Emellett a zárás idejére a Dunán vasárnap reggel 7 órától hajózási zárlatot vezetnek be, valamint reggel 6 órától 15 óráig lezárják a Lánchíd mellett a Széchenyi tér teljes területét, a Dorottya utcát, a Pesti alsó rakpartot, a Széchenyi felső rakpart egy szakaszát, a Budai alsó rakpart egy szakaszát, az Alagutat és az Alagút utca egy szakaszát, továbbá a Lánchíd utca - Ybl Miklós tér - Apród utca útvonalat.

Szintén lezárás lesz az Apáczai Csere János utca, a József Attila utca, a Vigyázó Ferenc utca, az Akadémia utca valamint a Fő utca egy-egy szakaszán.

Borítókép: Profimedia