promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI sírva nevetős akciót dobott be, majd mindezt megfejelték egy váratlan húzással - több száz magyar már most imádja!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hétvégi bevásárlás előtt megérkezett a hét legviccesebb akciója, természetesen az ALDI-tól.

A labdarúgó Európa-bajnokság elstartolásával szinte biztos, hogy rengetegen a tévéképernyők előtt ragadnak hosszú hetekig, és az akciók is elsősorban akkor érdekelnek minket, ha kötődnek a focihoz, a többi akció felett pedig kicsit elsiklunk majd.

Az ALDI a vicces akciók, és a humoros tálalás nagymestere a portugál-magyar meccs előtt már ledobta a hét egyik legjobb szóviccét, amikor is megérkeztek a "BORtugálok", most pedig a hétvége előtt posztolták a hét talán második legjobb humoros akcióját,

amely nem mást promótál, mint... az úgynevezett mákos-mézes táskát. 

Megeshet, hogy erről a termékükről még nem hallottatok, de most egy jól irányzott vicces poszttal gondoskodtak róla, hogy örökké emlékezettek majd rá, és ha elmentek vásárolni, így nagyobb esély lesz rá, hogy kipróbáljátok.

Íme a poszt, amely alatt beindult egy kisebb kommentcunami:

Az olvasóknak sem kellett sokkal több, ők is elkezdtek vicces dolgokat felvetni a poszt alatt, az egyikük például azt írta,

"és utána vehetnek fogkrémet is aldi aron, a mézes hetek utan az asszony meg sodrófat is vehet"

Az ALDI pedig tovább pörgette a humorkereket, és beszállt az össznépi diskurzusba, erre például azt írták:

"Fogkrém mindig van, sodrófa sajnos nem állandó kínálatunk része, szóval célszerű figyelembe venni ezt is az esküvő szervezésénél...:)"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás