promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl brutális akciója belőled is pillanatok alatt focirajongót csinál
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan brutális akció készülődik a Lidl-ben, hogy már alig bírjuk kivárni. Pénteken ugyanis elkezdődik a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. A magyarok kedvenc áruházlánca, a Lidl pedig minden segítséget megad ahhoz, hogy minél jobban ráhangolódjuk az Eb-re.

Hihetetlen, de már csak egyet kell aludni, és végre elkezdődik a 2020-ról, idénre halasztott labdarugó Európa-bajnokság, amelyen ráadásul a magyar labdarúgó-válogatott is szerepel. A hab a tortán, hogy a csoportmérkőzéseket a Puskás Arénában játssza Marco Rossi együttese.

Ennél már csak az lenne a szebb, ha a magyarok 2016 után, ismét ott lehetnének a legjobb 16 csapat között a kontinenstornán. 

Természetesen már mindenki foci lázban ég, így a magyarok egyik kedvenc áruháza, a Lidl ismét egy brutális akcióval készült nekünk, de most kifejezetten a Európa-bajnokságra. 

Június 14-én, hétfőn ugyanis örületes Lidl áron beszerezhetőek a magyar válogatott szurkoló ruhái.

A női, vagy férfi szukolói polók mindössze 1990 Ft-ért, míg a gyermek mezek szintén 1990 Ft-ért kaphatóak az áruházakban. 

Ilyen akciók mellett mindenki pillanatok alatt focirajongó lesz.

Abba már bele se merünk gondolni, hogy a Lidl milyen akcióval rukkol majd elő a számunkra, ha esetleg Magyarország június 15-én legyőzi a portugál válogatottat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás