promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Győző kitálalt, ezért rúgták ki
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár egy Instagram-műsorban mondta el az igazságot.

A közkedvelt színész, Szabó Győző volt a vendége egy másik közkedvelt színész, Fenyő Iván műsorának egy nem mindennapi formátumban az Instagram-on, ugyanis az interjú ezen a platformon készült.

Fenyő Iván #RÁDCSÖRGÖK névvel indította el a beszélgetős műsort, amelyet élőben is lehet nézni, majd utólag felvételről is megtekinthető.

A Velvet szemlézte a hosszú beszélgetést, az írásukból kiderül többek között az is, hogy Szabó Győzőt meglehetősen prózai okokból "rúgták ki" a Petőfi Rádióból, ahol egyszerűen azt nem tolerálták Szabó elmondása szerint, hogy a színésznek más karrierje is van a rádiózáson kívűl, így pedig ha éppen forgatott, nem tudott részt venni a műsorokban.

Szabó az interjúban többek között macsóságáról is vallott, illetve azt is elmondta, hogy tényleg jól néz ki, ha ki van pattintva, de arról is megemlékezett, hogy rengeteg nője volt addig, amíg nem találkozott élete párjával, Rezes Judittal.

A színész beszélt arról is, hoyg év elején elvonult egy böjtházba, három hónapig pedig alig ivott, csupán esténként egy-egy pohár alkoholt.

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás