Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Menet közben a Lánchídba kapaszkodott egy rendezvényhajó utasa – Nem lett jó vége

Menet közben a Lánchídba kapaszkodott egy rendezvényhajó utasa – Nem lett jó vége

Helyi Hírek

Menet közben a Lánchídba kapaszkodott egy rendezvényhajó utasa – Nem lett jó vége

Helyi Hírek

Promotions 15:15

A Dunán közlekedő Európa rendezvényhajón egy férfi menet közben felkapaszkodott a Lánchídra, majd nagyon szorult helyzetbe került, mikor a jármű kiment alóla.

Még nem tudni, hogy pontosan miért, de szombat este fél nyolc körül úgy gondolta az Európa nevű rendezvényhajó egyik utasa, hogy az utazás során felcsimpaszkodik a Lánchíd állványzatába. Ez sikerült is neki, viszont azzal valószínűleg nem számolt, hogy milyen gyorsan közlekedik alatta a hatalmas jármű, hiszen mindössze pár másodperc alatt egy elég félelmetes szituációba keveredett.

A férfi addig csüngött a Lánchídon, míg a rendezvényhajó el nem ment alóla, így nem maradt sok választása, és végül pillanatokkal később a Dunába ugrott – nem kicsi aggodalmat okozva a szemtanúknak, akik alig hittek a szemüknek.

A Telex információi szerint a hajó kapitánya azonnal értesítette a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy az egyik utas a vízbe esett. A férfit egy közelben lévő hajó legénysége kimentette a Dunából, majd átadták a vízirendészetnek. Szerencsére nem sérült meg és orvosi ellátást sem kért, viszont nem ússza meg büntetlenül a kis „kalandot”, ugyanis a BRFK tájékoztatása alapján a rendőrök garázdaság miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Borítókép: Illusztráció / Profimedia