promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több ezer magyar imádja az ALDI új videóklipjét, egy hét alatt félmillió megtekintésnél jár
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas sikere van a közösségi médiában az ALDI legújabb videóklipjének, amely a Megveszünk mindent is címet kapta, és már több mint fél millióan látták. Az RTL Klub Reggeli műsorában az ALDI beszerzési vezetője, Lajos Áron, valamint Zsolaa, a videó főszereplője, és Miki 357 a videó rendezője elárulták, hogy mikre törekedtek a klip elkészítése során. Egy biztos, unalmas az nem lett.

A reklámokról sokszor az unalmas, rövid, egyforma szpotok jutnak az eszünkbe - na erre most alaposan rácáfolt az ALDI, amely egy kétperces rap klipet forgatott, az üzlete népszerűsítése kapcsán, ami sikerült is neki, mert egy hét alatt több mint 500 ezren látták. 

Az RTL Klub Reggeli műsorában Peller Mariann és Papp Gergő a videóklip készítőivel beszélgettek, és mivel a klip fő mondata az ALDI áron, így Mariann rögtön megkérdezte az üzletlánc beszerzési vezetőjét, Lajos Áront, hogy róla szól-e a klip, de Áron gyorsan tisztázta a félreértést. 

"Az ALDI áron ez most az ALDI aktuális reklámszlogenje. Ezt használjuk az üzleteinkben, szórólapokban, az internetes felületeinken, közösségi médiás oldalainkon, és ezzel valójában a céges filozófiánk egyik alappillérét, hogy lehetőség szerint mindent terméket nagyon kedvező áron próbálunk kínálni a kedves vásárlóinknak, és ez egy másodlagos tétel volt, hogy én ebbe belekerültem, ebben a videóklippe, úgy mint az ALDI-nál dolgozó, akit véletlenül Áronnak hívnak. "

- mondta a Reggliben Lajos Áron, az ALDI beszerzési vezetője. 

 A videóklip főszereplője, Zsolaa írta a klip frappáns szövegét. A rapper csupán néhány alap információt kapott, a többi teljesen rá volt bízva. 

"Kaptam egy nagyon alap dolgot, amiben a termékmegjelenítések megvoltak, és akkor azt formáltam meg én rapszöveggé. Azok csupán gondolatok voltak azzal kapcsolatban, hogy milyen megjelenítése legyen a terméknek, és akkor abból kellett igazi jó magyar rapszöveget írni. "

- mondta Zsolaa, aki arra töredekett, hogy mivel egy kétperces videóklipről van szó, minél élvezhetőbb legyen a közönség számára. 

Miki357 készítette a videóklipet, aki az elején tartott attól, hogy milyen elvárásai lesznek az ALDI-nak felé, ám hamar rájött, hogy teljesen szabad kezet kaphat, és meg is lett a végeredménye. 

"Én magam is meglepődtem, mert én nagyon bírom ezt a dolgot, de hogy mennyi pozitív visszajelzést kapott. Tehát, hogy így mindenki felhívott, írt és nagyon örülök."

Az RTL Klub Reggeli teljes beszélgetését itt nézheted meg:

Ha pedig esetleg lemaradtál volna a fent említett nagyszerű, frappáns ALDI videóklipről, most bepótolhatod:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás