Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szétrobbant egy férfi kezében az iPhone-ja, hatalmas kártérítést követel

Szétrobbant egy férfi kezében az iPhone-ja, hatalmas kártérítést követel

Helyi Hírek

Szétrobbant egy férfi kezében az iPhone-ja, hatalmas kártérítést követel

Helyi Hírek

Promotions 13:33

Egy baleset következtében égési sérüléseket szerzett a kezében felrobbant iPhone-jától, nagyon komoly kártérítés követel. 

Egy amerikai férfi, Robert Franklin beperelte az Apple-t, amiért 2019-ben állítása szerint szétrobbant és felgyulladt a kezében az iPhone 6-os telefonja - írja a HVG

Az Apple Insider cikke szerint a történet még 2019-re nyúlik vissza, amikor Franklin zenét hallgatott a készüléken. Később azonban a lejátszás akadozni kezdett, majd egyik dalról a másikra ugrált. A férfi állítása szerint a telefon ezt követően szétrobbant és kigyulladt a kezében. 

Robert a balesetben égési sérüléseket szenvedett, és ennek hatására döntött úgy, hogy kártérítést követel a cégtől. Nem is akármilyet, azt szeretné, ha az összeg magába foglalná az új mobiltelefon árát, az ügyvédi költséget, és a kórházi ellátás összegét. 

A lap arról is említést tesz, hogy a sértett 2018-ban szerezte be a telefont, és csupán egy évig használta azt, mielőtt bekövetkezett a baleset. Azt viszont nem tudni, hogy használtan jutott hozzá, vagy új eszközt vásárolt, így kérdéses, milyen állapotban volt az eszköz, amikor felrobbant.

Korábban a Promotions arról is beszámolt, hogy egy fiatal lány is komoly égési sérüléseket szenvedett az iPhone-ja miatt, ám ott a telefonkábel rossz állapota miatt történt meg a baleset. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

 

Borítókép: Profimedia