promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a fosztogató! Nem fogod elhinni, ki dézsmálta meg a MÁV jegykiadó automatáit
Borítókép:  police.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A MÁV nemrégiben jelezte a rendőrségnek, hogy a jegykiadó automatáikból időről időre eltűnnek bizonyos összegek. A nyomozók már elő is állították a férfit, aki hónapok óta dézsmálta a MÁV automaták tartalmát. Nem fogod elhinni, ki volt az elkövető.

Február óta fosztogatta valaki a vasúttársaság tulajdonában lévő jegykiadó automaták tartalmát, több millió forint tűnt el, összesen 16 automatából.

A nyomozás során a gyanú egy fiatal, 23 éves férfira terelődött, akiről hamar kiderült, hogy a MÁV dolgozója – technikusként dolgozott a vállalatnál. 

A férfit a monori vasútállomáson, 2021. május 6-án fogták el, zsebében a legfrissebb zsákmánnyal, 207 ezer forinttal. Lakásán a többi pénzt is megtalálták, az ellopott 4.913.800 forintot hiánytalanul lefoglalták

– olvasható a rendőrség oldalán.

A férfi beismerő vallomást tett, elmondta, a munkaköre szerinti karbantartási munkálatokat kihasználva ürítette saját zsebébe az automatákban összegyűlt pénzt.

Nagyobb értékű, üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, a férfi azonban egyelőre szabadlábon van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás