promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően rosszul járunk: ezek a munkaszüneti napok is hétvégére esnek majd!
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az év nem kedvez nekünk.

Kevés plusz pihenőnep, cserében viszont csak egyetlen hétvégi plusz munkanap.

Az idei évben, azaz 2021-ben rengeteg munkaszüneti nap esik hétvégére, illetve rengeteg ünnepnap is hétvégre esik. Az előző hétvégén például május elseje rengeteg embert megtréfált, sokan ugyanis elfelejtették, hogy szombaton a különböző szupermarketek nem voltak nyitva, mivel a munka ünnepe volt, és elidultak bevásárolni. A boltokban azonban csak zárt ajtókat találtak.

És mi vár ránk még ebben az évben?

Összeszedtük nektek emlékeztetőül, hogy az elkövetkező bő fél évben milyen jelentős ünnepek várnak még ránk, és ezek a hét mely napjaira esnek majd.

Pünkösd hétfő május 24-re esik, tiszta sor, munkaszüneti nap, majd augusztus 20-a, az államalapítás ünnepével is jól járunk, hiszen péntekre esik idén, de októberben az 1956-os forradalom emléknapja már hétvégére fog esni. Október 23. idén egy szombati nap lesz majd.

November 1., azaz mindenszentek viszont hétfőre esik majd, így egy háromnapos hosszú hétvégének örülhetünk ősszel.

Hétvégi karácsony:

A szenteste, azaz december 24-e idén péntekre esik, így 25. és 25. egy hétvégét ölel fel. A szentestét pedig december 11-én, szombaton fogjuk ledolgozni.

Az új év napja, 2022 első napja, amely megintcsak munkaszüneti nap azonban megintcsak szombatra fog esni, így nem lehet felhőtlen az örömünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás