promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döntöttek a magyarok: legszívesebben visszahívnák a Habsburgokat Magyarország élére - elképesztő eredmény született
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet valami vicc, de minden viccnek a fele igaz - tartja az elmés szólás.

Az Azonnali játszott el egy pillanatra a gondolattal, hogy vajon ki ülhet majd a köztársasági elnöki székbe Áder János mandátumának lajárta után, hiszen 2022-ben új köztársasági elnököt választ majd a parlament. A cikket elolvashatjátok nyugodtan, körüljárja alaposan a dilemmákat, és a cikk legvégén felteszik a nagy kérdést, amelyben rengeteg név mellett odabigyesztették a Habsburgokat is.

Csak úgy, poénból vagy nem poénból. Ennek a tettnek pedig visszafordíthatatlan hatása volt a végeredményre, ugyanis a

"Hívjuk vissza a Habsburgokat, legyen király, ne köztársasági elnök!" opció elsöprő győzelmet aratott az érdekes versenyen.

Jelenleg 44,9 százalékkal van minden egyéb szereplő előtt, győzelme megkérdőjelezhetetlen. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy a felsorolásban Friderikusz Sándor is 5,5 százalékon áll. A többi helyen viszont hús-vér politikusok jönnek, rájuk is érkeztek szavazatok.

Úgy tűnik tehát, hogy a magyaroknak van humorérzéke, vagy éppen full komolyan gondoljuk ezt? Te mit gondolsz erről? Melyik Habsburg tette a legtöbbet Magyarország felvirágoztatásáért? A cikkhez tartozó Facebook-poszt alá IDE kattintva várjuk a hozzászólásaitokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás