promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy iskolából kitiltották a beoltott tanárokat
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A miami Center Academy nevű magániskola vezetősége egy internetes álhír miatt, megtiltotta a beoltott tanároknak, hogy a diákokkal találkozzanak. 

 

Amerikában egy interneten terjedő álhír azt állítja, hogy a beoltott emberek "negatív hatással" lehetnek az oltatlanokra, ha érintkeznek egymással. A hírrel azonban sok helyen egyetértenek, mint ahogy a miami Center Academy nevű magániskola is tette. A vezetőség egyszerűen kitiltotta az oltott tanárokat az iskolából. - írja a BBC.

A magániskola társalapítója Leila Centner egyébként erősen oltásellenes, és vírustagadó. Hétfőn tájékoztatta a szűlöket arról, hogy nem fognak beoltottakat alkalmazni tanárként. Valamint azt is hozzátette, hogy kötelező lesz jelenteni a tanároknak, ha netán beoltották őket. Addig, amíg nem tudnak többet, nem fogják a tanárokat a gyerekek közelébe engedni. 

Centner arról is beszámolt a szülőknek, hogy már három olyan nőről is tud, akik sok időt töltöttek a beoltottakkal, és ezáltal összezavarodott a menstruációs ciklusuk. Természetesen a tudósok és a szakemberek szerint, erre nincsen semmilyen bizonyíték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás