Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebénult egy férfi, miután megkapta a koronavírus-védőoltást

Lebénult egy férfi, miután megkapta a koronavírus-védőoltást

Helyi Hírek

Lebénult egy férfi, miután megkapta a koronavírus-védőoltást

Helyi Hírek

Promotions 13:13

Egy amerikai férfi lebénult és beszélni sem képes, miután megkapta a Johnson & Johnson Janssen koronavírus elleni vakcinát. Egy kialakult vérrög lehetett a hibás.

Az amerikai Brad Malagarie szervezete szörnyen reagált, miután megkapta a Johnson & Johnson Janssen koronavírus elleni oltást. A 43 éves férfi a vakcinafelvétel után rögtön stroke-ot kapott, korházba szállították, de akkor már félig lebénült, és beszélni sem tudott - írja a liner.hu a New York Post-ra hivatkozva. 

Nagynénje az elejétől fogva biztos volt benne, hogy a szélütést az oltóanyag okozta. Celeste Foster O’Keefe elmondta, hogy unokaöccse ugyan magas vérnyomás elleni gyógyszert szed, de ezen kívül egy fiatal, egészséges férfi. 

Nem tud beszélni és nem tud járni. Megbénult a jobb oldalára. Tudja, hogy kik vagyunk, és csak sír, amikor meglát minket

– mondta el O’Keefe. Malagarie orvosai egyelőre nem tudják, mennyi időbe telhet a férfi felépülése.

Az Egyesült Államokban leállították az oltóanyag alkalmazását, miután Brad Malagarie-en kívül, még hat emberen tapasztaltak hasonló tűneteket. A lap úgy tudja, az egyikük életét is vesztette. 

Az egyelőre azonban nem tisztázott, hogy van-e összefüggés a véralvadási zavar, a vérrögök kialakulása és az oltóanyag között. Eddig az Egyesült Államokban több mint 7,2 millió ember kapta meg ezt a vakcina fajtát.

 

Borítókép: Profimedia