Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pénteken nyit a magyarok egyik kedvenc áruháza, kitalálod melyik?

Pénteken nyit a magyarok egyik kedvenc áruháza, kitalálod melyik?

Helyi Hírek

Pénteken nyit a magyarok egyik kedvenc áruháza, kitalálod melyik?

Helyi Hírek

BN 07:37

Sokak kedvence, a svéd lakberendezési áruház pénteken és szombaton, fokozatosan újranyit - derül ki az IKEA honlapjáról.

 

Budaörsön, illetve az Örs vezér terén található IKEA áruházak április 9-én, pénteken, míg a soroksári IKEA április 10-én, szombaton nyitja meg a kapuit. 

A kormányrendelet alapján az IKEA már április 7-én, szerdán kinyithatott volna, a svéd lakberendezési áruház azonban előbb biztonságossá szerette volna tenni az üzleteit. -írják a közleményükben. Ezzel egyidőben bevezetnek egy 15 négyzetméteres látogatási limitet, valamint egy új látogatószámláló rendszert is az áruházakban, aminek köszönhetően a vásárlók az IKEA weboldalán előzetesen ellenőrizhetik, hogy van-e szabad hely az üzletekben. Az áruház azt javasolja, hogy a vásárlók foglaljanak tervezési időpontot, mielőtt ellátogatnak az áruházakba.

Közlemény szerint a budaörsi áruházban egyszerre 1000-en, az Örs vezér tériben 1100-an, míg a legnagyobb, soroksári áruházban 1300-an lehetnek egyidőben. A svéd bútorlánc arra kéri a látogatókat, hogy csak vásárlás céljából, és ha lehetséges, akkor egyedül menjenek az áruházakba.

A házhozszállítás és a „Kattints és Vedd Át” szolgáltatás továbbra is elérhető lesz, de az áruházak éttermei, és a játszóházak zárva maradnak. A Svéd Finomságok Boltja nyitva lesz, a Bisztrókból pedig elvitelre lehet vásárolni.

Borítókép: Forrás: profimedia.hu