Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Változások lesznek a BKK-nál a járvány miatt, amiről nem árt tudni

Változások lesznek a BKK-nál a járvány miatt, amiről nem árt tudni

Helyi Hírek

Változások lesznek a BKK-nál a járvány miatt, amiről nem árt tudni

Helyi Hírek

BTP 12:52

A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt változtatnak a menetrenden. 

Ettől a héttől újra szigorításokat vezetett be a kormány, hogy visszaszorítsák a koronavírus-járvány harmadik hullámát. A nem létfontosságú üzleteket bezárták, és középiskolák illetve egyetemek után az általános iskolák is átálltak digitális oktatásra, de az óvodákat is bezárták.

Ehhez a BKK is igazodott, szóval a mai naptól, azaz szerdától tanszüneti menetrend szerint közlekednek a budapesti közösségi közlekedési járatok.

A BKK korábban már közölte, hogy a koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt hétfőtől bevezetett újabb intézkedéseket figyelembe véve a társaság megkezdte a felkészülést a tanszüneti menetrend bevezetésére, ami várhatóan két lépcsőben valósul meg.

Az óvodák és az iskolák bezárása miatt a budapesti járatokon várhatóan tovább csökken az utasforgalom.

A megállóhelyeken a világoskék alapszínű menetrendeket kell keresni, érdemes a FUTÁR utazástervező segítségével tájékozódni az indulási időpontokról.

A BKK tudatta azt is, hogy a tanszüneti menetrend nem minden járat esetében tartalmazza a 20 óra utáni kijárási korlátozás miatt jelenleg is alkalmazott járatcsökkentéseket, ezért március 16-ától néhány vonalon az esti időszakra újabb menetrendváltozás várható.

A BKK Ügyfélközpontok és a BKK jegy- és bérletpénztárak nyitvatartásában nem várható változás, a szokásos nyitvatartással üzemelnek.

Borítókép: BKK