promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztetést adott ki az IKEA – lehet, hogy téged is érint!
Borítókép:  EMMANUEL DUNAND / AFP
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az IKEA arra hívja fel vásárlói figyelmét, hogy az áruházaikban az egy időben tartózkodók száma korlátozva van, így előfordulhat, hogy várakozni kell a bejutásra.

„Kérjük vedd figyelembe, hogy áruházainkban az egy időben tartózkodók száma korlátozva van, így előfordulhat, hogy várakoznod kell a bejutásra mikor odaérsz. Az aktuális kormányzati intézkedésekkel összhangban 19:00 órakor áruházainkat bezárjuk. Annak érdekében, hogy a már bent lévő vásárlókat időben ki tudjuk szolgálni, a megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a bejárati ajtókat 18:15-kor bezárjuk, így kérjük, hogy legkésőbb eddig érkezz meg, és 19:00 órára hagyd el az épületet"

– írta a Facebok-oldalán az IKEA.

Az áruház azért tartotta fontosnak felívni a látogatók figyelmét, mert a magyar kormány legutóbbi döntése értelmében 2021. március 8. és 2021. március 22. között a nem létfontosságú üzletek, boltok, áruházak bezárnak. Ugyan vannak kivételek, de az IKEA nincs ezek között – tehát egy jót ikeázni már csak a március 6-án és 7-én lehet.

Sokan persze ezt ki is használják, és megrohamozták az IKEA-t. De ahogy arra a bútorok eladására szakosodott, multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat magyarországi leányvállalata utal, várni kell a bejutásra, hiszen oda kell figyelniük a szabályok betartására.

Amit még fontos tudni, ha már az IKEA-ról van szó. Az áruház a Facebook-oldalán érkezett online rendeléssel kapcsolatos kérdésre az alábbi választ adta: 

„jelenleg nem rendelkezünk információval az online rendeléssel illetve kiszállítással 2021.03.08. utáni időszakra vonatkozóan. Kérjük, hogy kövesd figyelemmel weboldalunkat, ott minden fontos és aktuális információt megtalálsz a korlátozás alatti szolgáltatásainkról."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás