promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját kutyája buktatta le a rablót, elképesztő történetről számolt be a rendőrség
Borítókép:  A kép illusztráció. ALEXEY MALGAVKO / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy férfi ember elment rabolni, kutyáját a helyszínen hagyta. A négylábú végül azonban hazament, a gond csak az, hogy jöttek vele a rendőrök is.

Igen érdekes, egyben elképesztő történetről számolt be a minap Facebook-oldalán a rendőrség. Az Encsi Rendőrkapitánysághoz még január 13-án érkezett egy bejelentés egy ináncsi lakostól, aki miután hazaért otthonába, azzal szembesült, hogy betörtek hozzá. A tolvaj az ablakon keresztül jutott be az ingatlanba, s az alábbiakat vitte magával:

  • kanapéágy;
  • tévé;
  • páraelszívó;
  • szőnyeg;
  • paplanok, párnák;
  • függönyök, karnisok;

És,  ha mindez nem elég, elvitte a szemeteskosarat és néhány női ruhát is – ezek után kész meglepetés, hogy a házat téglástól nem tette zsebre.

Azonban itt a történet nem ér véget. A rendőrök ugyanis találtak egy kutyát a lakásban, amely mintha mindig is a házban lakott volna, nyugodtan feküdt. A gond annyi, hogy az eb nem a tulajdonosé volt.

A hatóság emberei gondoltak egyet, s a borsodi községben útjára engedték az állatot. A négylábú pedig fogta magát, és szépen, kényelmesen – a rendőrök társaságában – hazasétált a kilencven méterrel arrébb lévő lakóhelyére. 

„Gazdája a kutyusnak igen, nekünk már kevésbé örült" – zárja a történetet a rendőrség.

Arról nem tudni, a kutya kapott-e nyomravezetői díjat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás