Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Igazi Lidl-fanatikus vagy? Akkor ez a válogatás neked szól!

Igazi Lidl-fanatikus vagy? Akkor ez a válogatás neked szól!

Helyi Hírek

Igazi Lidl-fanatikus vagy? Akkor ez a válogatás neked szól!

Helyi Hírek

HZS - 2020.12.20. 09:39

A Lidl svéd leányvállalata fogta magát, s egy 21 számot tartalmazó lemezt adott ki az áruházi zajokról. Ha igazi fanatikus vagy, egy ültő helyedben végighallgatod a virtuális lemezt.

Az elmúlt években az bebizonyosodott, hogy az Aldi és a Lidl mögött is igen kreatív marketing-csapat tevékenykedik. (Tényleg elég, ha csak a Lidl saját gyártású cipőit említjük, amik annyira rondák, hogy már szépek.) De azt nem tudom hány ember gondolta, hogy a Lidl svéd svéd leányvállalata egy virtuális albumot ad ki, amelyen az áruházban hallható zajok szerepelnek.

Márpedig ez történt. Mint a G7 írja, „az album ugyan már tavaly megjelent, de most reneszánszát éli, miután a közösségi hálón újabban nagyon felkapták". A tematikus összeállításon olyan „slágerek" kapnak helyet, mint

a friss krumpli megérkezése, a bevásárlókocsi és áruszállító béka tolása, vagy épp a kasszapittyegés. Aki Lidl-fanatikus, annak kötelező darab!

Mondjuk házibulira nem feltétlenül ajánljuk, nem biztos, hogy sokan indulnak be arra, ahogy épp megy a futószalag. Bár, ki tudja, lehet, hamarosan jön a „friss krumpli megérkezése" című track, Tiesto remixben.

Borítókép: ARTUR WIDAK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP