Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Indul a BKK Normafa-járata

Indul a BKK Normafa-járata

Helyi Hírek

Indul a BKK Normafa-járata

Helyi Hírek

Héjja Krisztián 12:10

Normafa-járatot indít minden hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A kiegészítő menetrend megoldhatja a környéken tapasztalható közlekedési és parkolási problémákat. 

A tájékoztatás szerint a BKK 212N Normafa jelzéssel már a héten elindítja a szombaton és vasárnap 9.00 és 15.40 óra között közlekedő, 20 percenként induló buszjáratát.

A kezdeményezésben részt vesz Hegyvidék Önkormányzata is, akik a járatok zavartalan működése és a megközelítés érdekében megnyitották, és ingyenessé tették a Jagelló úti parkolót, amellől majd a buszok indulnak. A járművek visszafelé a Csörsz utca felől érkeznek.

A járat normál díjszabással vehető igénybe és az önkormányzat ingyen maszkot biztosít a próbajárat azon utasai számára, akik otthon felejtették a sajátjukat.

A BKK szóvivője szerint a 212N azok számára nyújthat segítséget, akik mindenképpen a Normafát választják kirándulásuk célpontjaként, de nem terhelnék autójukkal a területet, és azt sem szeretnék, ha visszafordítanák őket a rendőrök, rendészek, vagy órákig kelljen parkolóhelyet keresniük.

Az önkormányzat az új járatoktól függetlenül felhívta a figyelmet arra, hogy a kirándulás „hevében" senki se feledkezzen meg a vírusról. Kérik, hogy a kirándulók, akárcsak bárhol máshol, tartsák meg a megfelelő távolságot egymástól.

Borítókép: Life.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria