Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az ALDI termékei már házhoz is rendelhetők

Az ALDI termékei már házhoz is rendelhetők

Helyi Hírek

Az ALDI termékei már házhoz is rendelhetők

Helyi Hírek

HZS 12:51

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. és a ROKSH együttműködésének köszönhetően, az áruház online bevásárlási szolgáltatást indít, így közel 3000 terméke mostantól online is megrendelhető.

„A szolgáltatást igénybe vevők egyrészt értékes időt takaríthatnak meg, másrészt a vírushelyzetben csökkenthetik a fertőzésveszélyt. A ROKSH segítségével oda is el tudjuk juttatni termékeinket, ahol nincs a közelben áruházunk. Az online bevásárlási szolgáltatás elindításával az ALDI a régióban is első lesz, hiszen a környező országok esetében nincs még lehetőség az ALDI-tól, illetve a HOFER-től élelmiszer‑házhozszállítás igénybevételére"

– ezt Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója, miután az áruházlánc és online bevásárlási szolgáltatást nyújtó ROKSH együttműködést kötött.

Ennek értelmében Budapest területén az ALDI várárlói közel 3000 termék közül válogathatnak, s rendelhetik meg online az általuk kiválasztott árut. A kínálatban az ALDI saját márkás termékei mellett megtalálható hús-, tej- és pékáru, friss zöldség-gyümölcs, de kozmetikai termékeket és tisztítószereket is lehet házhoz szállíttatni. 

Fontos: a szolgáltatás a koronavírus miatt karanténban kerülők számára is elérhető. Ebben az esetben a kiszállítást végzővel kell egyeztetni, hol és milyen módon kívánja a beteg átvenni a csomagját.

Borítókép: MARCEL KUSCH / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP