promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közleményt adott ki a Lidl, változik az áruház nyitvatartása
Borítókép:  ROMAIN LONGIERAS / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változtat nyitvatartásán a Lidl, november 19-től kezdve minden üzlete hétfőtől szombatig reggel 6:00-19:00 között, míg vasárnap 7:00-19:00 között tart nyitva.

Miután november 11-e, szerda éjféltől életbe léptek a magyar kormány szigorító intézkedései, a nagyobb áruházak azonnal változtattak nyitvatartásukon. Az Alditól kezdve a Sparon keresztül egészen Tescóig, minden nagyobb áruházlánc este 7 órában határozta meg üzletei zárását. A Lidl is így indult, de most a diszkontlánc kisebb változást jelentett be. A cég magyarországi képviselete úgy határozott, hogy 

november 19-től kezdve minden üzlete hétfőtől szombatig reggel 6:00-19:00 között, míg vasárnap 7:00-19:00 között tart nyitva. Emellett minden bolti és raktári dolgozója bruttó 51 ezer forint értékű karácsonyi ajándékot kap.

Az Lidlnél természetesen nagyon odafigyelnek az egészségügyi és biztonsági követelményekre, illetve azok betartására. Az áruházlánc nemcsak a szükséges védőeszközöket, de friss zöldséget és gyümölcsöt is biztosít dolgozóinak – írja a Blikk.

„Fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinkhez képest maximálisan óvjuk mind vásárlóink, mind dolgozóink egészségét. Az új nyitvatartással célunk, hogy a reggeli időszakban a vásárlást a lehető legkényelmesebbé tegyük vásáróink számára. Folyamatosan figyelemmel követjük a vírushelyzet okozta változásokat, így számos intézkedést hoztunk az elmúlt 8 hónapban”– modta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás