promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változást jelentett be a Lidl, ami mindenkit érint
Borítókép:  lidl.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új kormányrendelet miatt több másik magyarországi üzletlánccal egyetemben a Lidl is bejelentette, hogy megváltozik a boltok nyitvatartása, kivéve a vasárnapokat. Továbbá bizonyos termékeikkel kapcsolatban is fontos változásról tájékoztatták a vásárlókat.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke november 9-én, hétfőn délelőtt jelentette be az új döntéseket, melyek között szerepelt a kijárási tilalom bevezetése is. Az Országgyűlés egyöntetűen elfogadta az új intézkedéseket, amelyek kedd éjfélben érvénybe is léptek.

Mostantól senki nem tartózkodhat az utcákon este 8 és reggel 5 óra között, kivéve, aki a munkája vagy egyéb, papírral igazolható indok miatt ezt nem teheti meg. Az új kormányrendelet értelmében minden üzletnek este 7 órakor be kell zárnia; erről tájékoztatott nemrég a Lidl Magyarország.

„Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az új kormányrendelet alapján módosul üzleteink nyitvatartása. 2020. november 11-től hétfőtől szombatig 19:00-ig, vasárnap változatlan nyitvatartással várjuk Önöket a megszokott minőségi és széles árukínalattal”

- áll az üzletlánc közleményében.

A Lidl továbbá bejelentette, hogy a saját márkás termékeinek hozzáadott só- és cukortartalmát 2025-ig átlagosan 20%-kal csökkenti. Ennek köszönhetően a 2019-es gazdasági évet vizsgálva összesen több mint 196 tonnával kevesebb cukrot és közel 18 tonnával kevesebb sót használt fel a vállalat - az ízélmény befolyásolása nélkül -, mellyel hozzájárultak vásárlóik egészségének megőrzéséhez, egészségtudatos életmódjának támogatásához.

Az optimalizált termékek listáját itt olvashatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás