promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lezárnak további két állomást a 3-as metró vonalán – részletek
Borítókép:  Népszava
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatódik a 3-as metró felújítása a középső szakaszon, az Arany János utca és a Ferenciek tere metróállomások után további két megállót zárnak le.

Megállás nélkül halad át az M3-as metró 2020. július 13-tól, hétfőtől a Semmelweis Klinikák és a Corvin-negyed állomáson, mert ezen a két helyszínen is elkezdődnek a vonalfelújításhoz kapcsolódó korszerűsítési munkák - közölte a BKK.

Az M3-as metró továbbra is a Nagyvárad tér és Újpest között közlekedik, a két lezárt metróállomás környezetét a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő, M30-as jelzésű állomáspótló busszal lehet majd elérni.

Az állomáspótló buszra a Kálvin téren a Szabó Ervin térnél; a Corvin-negyednél és a Semmelweis Klinikáknál az M3-as pótlóbusz megállójában; a Nagyvárad térnél az Üllői úton az Orczy út kereszteződésnél; a Népligetnél pedig az Üllői úton a Könyves Kálmán körút kereszteződésénél lehet felszállni.

Az állomáspótló busz használatát a BKK kifejezetten csak annak ajánlja, aki a két újonnan lezárt állomás környékére tart. A metrópótlás rendje emellett nem változik, azaz munkanapokon a metró helyett továbbra is Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér között, hétvégéken pedig a Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni.

További információkat a bkk.hu-n olvashattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás