Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vásárolsz az eMAG-on? Akkor ennek örülni fogsz!

Vásárolsz az eMAG-on? Akkor ennek örülni fogsz!

Helyi Hírek

Vásárolsz az eMAG-on? Akkor ennek örülni fogsz!

Helyi Hírek

Helmeczi Benjamin - 2020.06.19. 21:01

Az eMAG még 2019-ben jelentette be, hogy fúziót hajt végre a webáruházzal és országos szaküzlet-hálózattal egyaránt rendelkező Extreme Digitallal.

Üzlethálózat kialakításával növelné piaci részesedését a Magyarországon eddig csak az internetes kereskedelemben érdekelt eMAG.hu. Budapest kiemelt területein és minden megyeszékhelyen lesz eMAG üzlet, ezek közül néhány már ebben az évben megnyithat, várhatóan Budapesten és Pécsen.

A társaság azt közölte, hogy az online értékesítés továbbra is stratégiai fontosságú marad, ugyanakkor úgy számolnak, hogy már az első évben kétszámjegyű plusz forgalmat generálnak az üzleteik, hosszú távon pedig 30 százalékos növekedést remélnek az offline stratégiától.

A társaság jelentős fejlesztéseket is tervez, a jelenlegi 2 millió féle terméket az év végére 2,5 millióra növelnék. A fejlesztések a rendelések minél gyorsabb kiszállítását is érinteni fogják, mivel az akár aznapi, vagy másnapi kiszállítás fontos a külföldi webshopokkal való versenyképesség fenntartása terén.

Az eMAG 2013 óta van jelen Magyarországon, 2019-ben jelentették be, hogy fúziót hajtanak végre a webáruházzal és országos szaküzlet-hálózattal egyaránt rendelkező Extreme Digitallal. Az Extreme Digitalnak jelenleg 17 üzlete van országszerte, ebből 9 működik Budapesten.

Az eMAG tájékoztatása szerint a koronavírus-vészhelyzet lassította ugyan a két vállalat egyesülését, de az eMAG és az Extreme Digital már egységes mutatók és üzleti kimutatások mentén működik, közös stratégia alapján zajlanak a beszerzési és készletezési folyamatok, illetve a két szervezet működésének összehangolása is megkezdődött.

Borítókép: Digital Hungary

Legolvasottabb hírek