promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva baleset: centiken múlt a közútkezelő élete – videó
Borítókép:  youtube.com
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ajkai munkatársai éppen a 8-as számú főúton mellett nyírták a füvet, amikor a baleset történt.

Az utóbbi hónapokban, években már a magyarországi autósok egyre-másra szerelik fel autóikat kamerákkal (úgynevezett dashcammekkel). A felvételeket pedig meg is osztják az interneten. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tette közzé az alábbi felvételt, amely május 8-án, a 8-as számú főúton készült. A vállalat munkatársai kézi forgalomirányítás mellett gép kaszálást végeztek. A biztonságos munkavégzés érdekében kétlépcsős forgalomkorlátozást építette ki, amely azt jelentette, hogy kézi irányítás mellett váltakozó forgalomirányítással haladhattak az autósok.

Azonban a kézi irányítás következtében egy szabályosan megálló autóba hátulról brutálisan belecsapódott egy furgon. Az álló jármű utánfutójáról a rakomány lerepült, és csak a szerencsének köszönhető, hogy a kisebb ipari fűrész, a fűrészlap, illetve a többi alkatrész nem találta el a forgalomirányító munkatársat, aki így is csak kisebb sérülésekkel úszta meg a balesetet – tette közzé Youtube-oldalán a Magyar Közút.

Óvatosan közlekedjünk, vigyázzunk egymásra!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás