Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Külföldön már emelte dolgozói bérét az Aldi, de mi a helyzet itthon?

Külföldön már emelte dolgozói bérét az Aldi, de mi a helyzet itthon?

Helyi Hírek

Külföldön már emelte dolgozói bérét az Aldi, de mi a helyzet itthon?

Helyi Hírek

Promotions - 2020.04.02. 06:15

Az Aldi Egyesült Királyságbeli vállalatcsoportja úgy döntött, hogy a bolti dolgozók órabérét tíz százalékkal emeli, elismerve ezzel a járvány alatt végzett munkájukat. Megkérdeztük, hogy Magyarországon várható-e hasonló.

„A vállalat vezetősége jelenleg vizsgálja a koronavírus járvány ideje alatt is kiemelt színvonalon teljesítő dolgozók honorálásának lehetőségét. Természetesen a döntés megszületését követően azonnal tájékoztatni fogjuk munkatársainkat és a sajtó képviselőit az esetleges bérkompenzációról”

– kaptunk választ a Solutions Communications ügyvezető igazgatójától, Pákolicz Attilától. Ez a kommunikációs vállalat kezeli az Aldi hazai kommunikációját. 

Azzal a kérdéssel kerestük meg az Aldit, hogy gondolkodnak-e a magyar bolti dolgozók esetleg honorálásában a koronavírus-járvány végzett kemény munkájuk elismeréseként. Azért is bátorkodtunk az élelmiszer kiskereskedelmi céghez fordulni ezzel a felvetéssel, ugyanis az Egyesült Királyság jelen lévő Aldi a napokban úgy döntött,

hogy a bolti dolgozók órabéréhez tíz százalékos pluszt tesz hozzá, elismerve a járvány alatt végzett csodálatos munkájukat.