Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győrfi Pál fia is unja, hogy folyton ott az apja a YouTube-videók előtt

Győrfi Pál fia is unja, hogy folyton ott az apja a YouTube-videók előtt

Helyi Hírek

Győrfi Pál fia is unja, hogy folyton ott az apja a YouTube-videók előtt

Helyi Hírek

Baranyecz János 15:32

Győrfi Pál fia, Dani rengeteg poénvideót osztott már meg a követőivel, és a legutóbbiban az apja is szerepelt a humor, és a biztonság jegyében.

A Magyarországon is komoly félelmet keltő koronavírus-járvány megfékezése érdekében biztosan sokan megtapasztalták már, hogy a YouTube-videók előtt a szokásos hirdetések helyett az OMSZ-szóvivő, Győrfi Pál figyelmeztetése indul el, ahol elhangzanak azok a javaslatok, amiket be kell tartanunk ebben az időszakban.

Ezzel számos emberhez jut el a mindenki számára hasznos információ, viszont sokadjára már idegesítő is lehet egyesek számára az, hogy naponta százszor megy le ugyanaz a videó. Ezzel a HódPress információi alapján úgy néz ki, hogy Győrfi Pál influencer fia, Dani is így van, aki az új poénvideójához a saját apját is segítségül kérte:

@gyorfidani

Nézd végig!!! ##gyorfipal ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ eredeti hang - gyorfidani

Győrfi Dániel a TikTok csatornáján osztotta meg ezt a mókásnak, de mégis informatívnak szánt alkotást, ami már most több mint 40 ezer nézőt vonzott. Ebből is látszik, hogy hiába tört be az életünkbe a koronavírus, a humor mindig ott lesz az emberek számára, még akkor is, ha éppen az OMSZ-szóvivőjéről van szó, aki hasznos tanácssal búcsúzik:

„Maradjanak otthon!”

Borítókép: Győrfi Pál / youtube.com