Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bezárnak a magyar IKEA áruházak

Bezárnak a magyar IKEA áruházak

Helyi Hírek

Bezárnak a magyar IKEA áruházak

Helyi Hírek

Baranyecz János - 2020.03.20. 14:01

A koronavírus miatt az ország egyik kedvenc bolthálózata is lehúzza a rolót.

A járványhelyzet súlyosbodása miatt rengetegen próbálnak tenni a koronavírus ellen, nehogy megbetegedjenek, vagy esetleg átadják másnak. Éppen ezért javasolják azt, hogy:

kerüljük a tömeget, maradjunk otthon, és többek között sűrűn mossunk kezet szappannal.

Már hivatalosan is bevezették, hogy a legtöbb bolt 15:00-ig legyen nyitva, és most az ország egyik legkedveltebb áruházlánca is komoly döntést hozott a kialakult helyzet miatt.

A Blikk információi szerint ugyanis az IKEA az emberek egészségét figyelembe véve mind a három Magyarországon található áruházát bezárja március 21-től, és ez így is marad a további információk bejelentéséig. Ez a közlemény jelent meg az IKEA honlapján:

„Tisztelt vásárlóink! Az egészség a legfontosabb, ezért az IKEA a jelenleg kialakult helyzet miatt – megelőzésképp – lemondja a 30 éves évforduló megünneplésével kapcsolatos összes nyilvános rendezvényt. A helyi és a nemzeti hatóságok egyaránt keményen dolgoznak azon, hogy a COVID-19 koronavírus terjedését minimalizálják. Ezeket a törekvéseket szeretnénk azzal támogatni, hogy minden magyarországi IKEA áruházban felfüggesztjük az áruházi vásárlást 2020. március 21-től kezdődően további értesítésig. A megnövekedett érdeklődés miatt az online rendelés átmenetileg nem elérhető, kérjük látogass vissza később. Mindent megteszünk, hogy az összes rendelést teljesíteni tudjuk. Köszönjük a megértésedet!”

Az online rendelés sem üzemel jelenleg, de hamarosan újból elérhető lesz, hogy aki mutatós bútorra, vagy dekoratív kiegészítő elemekre vágyik, az meg tudja vásárolni az áhított termékeket.

Borítókép: portfolio.hu

Legolvasottabb hírek